Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Avodesch B.V. gaat meerjarig partnership aan met i-team Benelux

  Avodesch B.V. gaat meerjarig partnership aan met i-team Benelux

  Avodesch B.V. gaat meerjarig partnership aan met i-team Benelux

  Met trots mogen wij je meedelen dat Avodesch B.V. een partnership met i-team Benelux is aangegaan. i-team Benelux is een wereldwijde familie van innovatieve schoonmaak- en distributiepartners die zich richten op het leveren van intelligente en hoogwaardige reinigingsmachines en -producten. Zij werken continu aan nieuwe schoonmaakconcepten op basis van vijf pijlers: het moet sneller, schoner, groener, veiliger en beter. Ons gezamenlijk doel is het hele reinigingsproces te vereenvoudigen en het plezier in schoonmaken terug te brengen.

  Het nieuwe schrobben

  i-team Benelux veroverde zijn plek op de markt met de introductie met de innovatieve i-mop. Deze i-mop maakt 70% sneller schoon dan de klassieke methode met mop en 30% sneller dan een reguliere schrobzuigmachine. Bovendien wijzen ATP-tests uit dat de machine de vloer 90% schoner maakt, ondanks het gebruik van 75% minder water en chemicaliën.

  Deze nieuwe generatie schrobzuigmachines reinigen met het grootste gemak oppervlakken die voorheen alleen met de hand goed schoon te maken waren. De i-mop heeft, door zijn enorme wendbaarheid, nauwelijks moeite met hoeken, smalle paden en krappe ruimtes.

  Naast de drie varianten i-mop schrobzuigmachines gaat Avodesch B.V. een breed en zeer uitgebreid assortiment aan i-producten aanbieden. Denk hierbij o.a. aan vooruitstrevende stofzuigers, innovatieve werkwagens en revolutionaire reinigingsmiddelen.

  De kracht van het concept zit hem in het feit dat bijna alle machines werken op accu’s. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar stopcontacten, maar kunt de machine aanzetten en starten. Door de volledige vrijheid tijdens het schoonmaken ben je veel efficiënter en sneller. Denk bijvoorbeeld eens aan het stofzuigen van hotelkamers. In iedere kamer dezelfde handelingen: snoer uitrollen, stekker in het contact, stofzuigen, stekker uit het contact en snoer weer oprollen. Deze handelingen kosten je elke keer gemiddeld zo’n 30 seconden. In een hotel met maar 20 kamers levert dit al snel een besparing op van €1.000,- per jaar.

  Onze visie

  Al 20 jaar zijn wij dé partner voor hygiënische vraagstukken en totaaloplossingen binnen een tal van sectoren. Ons succes vertaalt zich in een trouwe diverse klantenkring en een plezierige en langdurige relatie met onze leveranciers. De meerwaarde die wij jou bieden is niet alleen een breed en compleet assortiment, maar ook zeker persoonlijke service, advies op maat en deskundigheid. Je kunt onze ervaring en vakkennis inzetten voor een hygiënische totaaloplossing en de borging van deze oplossing middels een hygiënisch schoonmaakplan.

  Vrijwel alle bestellingen worden bij jou geleverd door onze eigen chauffeurs. Die ook kennis over de producten en materialen bezitten. Indien gewenst vullen wij zelfs jouw voorraad kast en nemen het bestelproces volledig van je over.

  Met deze fantastische aanvulling van de innovatieve reinigingsmachines en producten van i-team zijn wij nog beter in staat onze klanten in al hun wensen en behoeften te bedienen. Om dit concept nog meer kracht bij te zetten hebben wij vanaf heden een i-team specialist in ons midden, die onder andere trainingen en demonstraties op locaties zal gaan geven.

  Ben je nieuwsgierig geworden naar dit innovatieve concept of wil je meer informatie? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op (telefoon: 024 372 72 92 / E-mail: info@avodesch.nl).  V.l.n.r. Oscar van Gilse, Adviseur Avodesch en Thijs Stolwijk, adviseur i-team Global.  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda