Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Allure: waar uitstraling en reinigen met microvezel elkaar ontmoeten

   Leestijd ca. 3min 

  Wecoline heeft het microvezel concept nu uitgebreid met een antracietkleurig pakket. Dit nieuwe concept draagt de naam Allure. Alle producten binnen deze Allure range zijn uitgevoerd in de kleur antraciet. De gekleurde afwerking van de randen van de doeken en vloermoppen geeft het toepassingsgebied aan. De doeken zijn met 7 kleuren randafwerking leverbaar. 

  De Wecoline Allure antraciet gebreide microvezel doeken van hoge kwaliteit met ecolabel, waaronder ook een variant met scrubhoek, zijn met maar liefst 7 verschillende kleuren randafwerking uitgevoerd. Dit ondersteund het kleur gecodeerd reinigen optimaal. Voor ieder toepassingsgebied is er een passende kleur.

  Deze universele schoonmaakdoek is geschikt voor alle schoonmaak werkzaamheden. Dankzij de vezelstructuur hecht vuil zich optimaal aan de doek en is minder kracht benodigd bij het schoonmaken. De microvezel reinigingsdoek gebreid kan tevens droog gebruikt worden voor het afnemen van stof.

  De doek met scrubhoek biedt ook nog een besparing in tijd en kosten. Het gebruik van een aparte schuurspons is daarmee overbodig geworden. In de hoek van de microvel doek is een extra scrub laag gestikt waarmee hardnekkige vervuiling op harde oppervlakken verwijderd kan worden. Schuif 2 vingers in de scrubhoek om extra druk uit te oefenen. Wisselen met schuurspons is niet meer nodig. In tegenstelling tot een spons kan de doek gewassen worden waardoor de scrubhandeling altijd in een optimale hygiënische situatie plaatsvindt.

  De glas- en metaaldoek is leverbaar met randafwerking in de 4 basis kleuren, evenals de vlakmop en de vlakmop scrub van 45 cm. Deze antracietgrijze moppen zijn uitgevoerd met klittenband en bies ter  afwerking in de vier basiskleuren voor kleur gecodeerd werken. Deze afwerking geeft bovendien extra allure aan de uitstraling van de moppen. Grijze frames en stelen maken het geheel compleet.

  Bekijk het gehele concept

  Bijpassende werkwagen

  De werkwagen wordt gekenmerkt door een "volledig gesloten" ontwerp. Twee afsluitbare mopboxen ten behoeve van de pre-wet methode geven de professional de mogelijkheid om direct te starten. Het binnen interieur van de werkwagen is naar wens aan te passen en zorgen voor een groot laadvermogen. Het is bovendien eenvoudig te verwijderen om goed schoon te kunnen maken.

  De wagen is uitgerust met wielen van bijzonder goede kwaliteit en geschikt voor zowel tapijt als gladde vloeren. Standaard uitgerust met vier doekemmers met hengsels in kleur voor kleur gecodeerd werken.          

  Eigenschappen:

  • Wasbaar tot 500-700 keer, bij juist gebruik
  • Wasbaar in de machine tot 90 ⁰C
  • Verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, groen en geel, antraciet
  • Hoge kwaliteit
  • Reinigt ook doeltreffend bij een lage wrijfdruk
  • Maakt streeploos schoon
  • Ook droog te gebruiken voor het afnemen van stof
  • Om kruisbesmetting te voorkomen worden deze doeken van hoge kwaliteit in meerdere kleuren geleverd

  De microvezeldoek kan gewassen worden in de machine en heeft een lange levensduur. Hergebruik betekent niet alleen een kostenbesparing, het milieu wordt ook minder belast. Houdt u wel rekening met de wasvoorschriften?  U dient bijvoorbeeld geen wasverzachter te gebruiken bij het wassen.

  Microvezeldoeken reinigen sneller omdat alle microvezels samen een enorm oppervlak hebben. Het grote oppervlak betekent een hoog opnemend vermogen. Schoonmaken met de microvezel reinigingsdoek gebreid zorgt voor een betere schoonmaakkwaliteit met minder fysieke inspanning en betere efficiency.

   

   

   

   

  Marketing & Communicatie