Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Moppen        Mopframes        Mopstelen        Mopwagens         Mopemmers         Mop persen         Dweilen       Toebehoren 

   

  Vileda Swep Hygiëne Plus Mop 50 cm

  Fabrikant: Vileda Professional
  Artikelnummer: 523467
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €25,36
  i h

  Vileda Swep Hygiene Plus Mop

  Kortpolige vezelmop voor de reiniging van vrijwel alle soorten harde vloeren.

  • Zilver verwerkt in het mopmateriaal houdt de groei van bacteriën tegen

  Tweezijdig bruikbare moppen = verdubbeling van m2

  Het Swep Duo systeem is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van vlakmoppen. Net als bij de Swep Classic ligt de nadruk op ergonomie en efficiency, maar met een aantal verbeterde kenmerken en een gloednieuw talent; tweezijdig bruikbare vlakmoppen. Een verdubbeling van de reinigingscapaciteit en tegelijkertijd een vermindering van het aantal benodigde moppen.

  Tweezijdig moppen, tweezijdig besparen.

  Minder moppen = lagere kosten
  Overschakelen op Swep Duo betekent een meervoudige kostenreductie; niet alleen minder moppen kopen, maar ook minder moppen wassen, drogen en opslaan. Heeft u nog Swep Classic moppen in gebruik en wilt u over naar Swep Duo? Geen probleem. De Swep Classic moppen passen ook op het Swep Duo mopframe. Die kunt u dus gewoon nog blijven gebruiken.

  Optimale ergonomie=minder ziekteverzuim
  Het Swep Duo system is afgestemd op de mens. Lichtgewicht materialen, een duurzame telescoopsteel met softgrip en voorgevormde handgrepen zijn enkele voorbeelden die illustreren dat ergonomie voor Vileda een belangrijk ontwerpcriterium is.

  Product labels