Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Ecodos Dispenser Sprayflacon

  Fabrikant: Ecodos
  • Materiaal: kunststof
  Artikelnummer: IVECDI03
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €102,84
  i h

  Ecodos Dispenser Sprayflacon

  Ecodos is een uniek hooggeconcentreerd en ecologisch schoonmaak doseersysteem. Ecodos betekent weer een grote stap in de schoonmaakwereld waar milieu aspecten zoals zorg voor het milieu en duurzaam produceren erg belangrijk zijn. De hooggeconcentreerde producten in de speciale Ecodos dispenser voldoen aan alle normen (Arbo) als het gaat over veiligheid, milieu en ergonomie.Teveel bukken, te zwaar tillen en doppen die veel te strak zitten etc., behoren tot het verleden. Ontdek het zelf, het is zo eenvoudig als 1, 2, 3...

  Ecodos doseerapparaten zijn altijd gebruiksklaar. Het zakje met het ecodos-product wordt veilig en eenvoudig in het apparaat geplaatst. Het doseren gebeurt ook op een uiterst efficiënte manier. Het gevaar op overdosering is uitgesloten. De ecodos-doseerapparaten zijn gemaakt met hoogwaardige kunststoffen, zijn bestand tegen extreme omstandigheden en geschikt voor intensief gebruik. Met handige doseertuit voor het vullen van een sprayflacon.

  Door hun functioneel en tijdloos design passen deze doseerapparaten perfect in elke omgeving. Er bestaan 3 modellen ecodos-doseerapparaten die het totale schoonmaakspectrum overkoepelen.

  • Ecodos heeft veel minder afval dankzij de navul verpakking (hoogconcentraten)
  • Ecodos producten zijn bijna allemaal ecologisch en voldoen aan de hoogste normen
  • Ecodos doseerapparaten zijn in bruikleen en hebben een levenslange garantie


  Product labels