Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Werkhandschoenen        Wegwerphandschoenen        Handschoendispensers        Nitril Handschoenen            Infectiepreventie 

   

  Dispenser RVS voor Dieselhandschoen op kaart

  • Materiaal:RVS
  • Kleur: Zilver
  • Soort dispenser: Handschoen
  Artikelnummer: 2024011
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €87,81
  i h

  Wij helpen u kwaliteit te leveren.

  Dispenser montageservice

  Geen tijd of zin om zelf de dispensers te monteren?

  Tegen een kleine vergoeding kan Avodesch dit werk uit handen nemen. Avodesch zal vakkundig en professioneel de dispensers monteren, natuurlijk gaan wij eerst met u in overleg om de juiste plaats te bepalen. De dispensers zullen afgevuld opgeleverd worden zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U kunt gebruik maken van onze montage service vanaf 10 dispensers.

  De kosten voor de montage zijn slechts 9,50 € per dispenser.

  Dispensers in bruikleen

  De juiste producten hebben een positieve invloed op kwaliteit, het imago en de uitstraling van elke ruimte. Avodesch levert in samenwerking met onze leveranciers een volledig, hoogwaardig assortiment en de service en zorg die nodig zijn om aan uw specifieke wensen te voldoen. U kunt er dus op vertrouwen dat wij meer leveren - niet alleen producten maar ook een volledige oplossing die waarde toevoegt aan uw organisatie. In samenwerking met onze geselecteerde leveranciers heeft Avodesch de mogelijkheid om dispensers op Bruikleenbasis aan u ter beschikking te stellen. Hierdoor kunt u veel al kostenloos of tegen een geringe bijdrage gebruik maken van zeer geavanceerde hygiene concepten welke u vele voordelen zullen opleveren t.o.v. traditionele methoden. 

  Uw voordelen op een rij:

  • Geavanceerde hygiene concepten tegen een betaalbare prijs
  • Garantie op uw dispensers; indien uw dispensers defect zijn zullen deze onder garantie van de fabrikant vervangen worden.
  • Uniform design, luxe uitstraling
  • Betrouwbaar, grote capaciteit

  U kunt gebruik maken van dispensers in bruikleen vanaf 10 stuks.

   

  Product labels