telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

500ste Bestelling op de nieuwe website is een feit

500ste Bestelling op de nieuwe website is een feit

Woensdagochtend twee minuten over elf om exact te zijn rinkelde het inmiddels bij Avodesch bekende deuntje, er was opnieuw een bestelling geplaatst via onze nieuwe website. Het deuntje geeft altijd een goed gevoel, maar deze keer was het toch extra speciaal. De 500ste order was een feit en dat lieten we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan.

De opdrachtgever van deze bestelling is Rene Hofs uit Apeldoorn. Rene werkt al jaren voor de gemeente Apeldoorn evenals hij al jaren zijn schoonmaakmaterialen koopt bij Avodesch. Als ik Rene een mailtje stuur met de vraag of ik persoonlijk zijn bestelling inclusief attentie mag afgeven reageert Rene direct en uiterst vriendelijk. Precies 24 uur later rij ik bij de gemeente Apeldoorn het terrein op en geef Rene een hand. 

Koffie?

Ja lekker, zwart graag. Als Rene de koffie haalt loop ik naar de auto om een grote bos bloemen tevoorschijn te toveren en bij een felicitatie hoort natuurlijk ook gebak. "Wat leuk dat ik de 500ste bestelling geplaatst heb, ik was mij er zelf niet van bewust, maar ik vind het echt heel erg leuk" zegt Rene.

 

Direct vervolgt Rene zijn verhaal en geeft aan hoe geweldig hij de nieuwe website vindt. “Helemaal fantastisch het werkt echt eenvoudig en ik kan er alles vinden. Alle informatie staat erop en ook kan ik gemakkelijk de veiligheidsbladen downloaden van de reinigingsproducten. De nieuwsbrief bekijk ik ook altijd, als ik dan iets interessants tegenkomt stuur ik het door naar mijn collega’s.” Ik kan de glimlach op mijn gezicht bijna niet meer verbergen na alle complimenten die wij zojuist gekregen hebben.

Voor ons is het erg belangrijk om te horen dat onze klanten tevreden zijn, we hebben voor onszelf de lat ook hoog gelegd en zijn erg ambitieus. Als er verbeterpunten zijn horen wij dat graag, alleen door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij beter worden. En als wij beter worden kunnen wij u ook beter helpen.

Mark in den Bosch